Back to All Events

Spletno izobraževanje: Dogodki v času in primežu podnebnih sprememb

Toleranca Marketing v sodelovanju s Kongresnoturističnim uradom Slovenije 19. in 26. oktobra 2022 organizira izobraževanje, namenjeno vsem ustvarjalcem dogodkov in soustvarjalcem slovenske industrije srečanj.

Spletno izobraževanje poteka v online formatu s krovnim naslovom “Destinacije in dogodki v času in primežu podnebnih sprememb”. Na obeh dogodkih gostujejo priznani domači in tuji predavatelji, ki govorijo o aktualnih temah kot so trajnost, Metaverse, krožno gospodarstvo, pa tudi o zanimivih primerih dobre prakse v industriji srečanj. Moderator izobraževanja je Gorazd Čad.

Prvi del izobraževanja z naslovom »DESTINACIJE v času in primežu podnebnih sprememb« je potekal 19. oktobra, drugi del izobraževanja z naslovom »DOGODKI v času in primežu podnebnih sprememb« pa bo potekal 26. oktobra 2022, predvidoma od 13:00 do 16:00 ure.

Ta dan bo z 20-minutnim online predavanjem na temo “Primer dobre prakse: Manj je več” na dogodku sodelovala tudi Ladeja Godina Košir. Poslušalcem bo prikazala primer konkretnih dobrih praks, ki jim lahko pomagajo pri organizaciji bolj zelenih dogodkov.

Posodobljen program dogodka je na voljo tukaj.