Back to All Events

Delavnica Living Lab Ljubljana #6

 

Spoštovani!

Mestna občina Ljubljana, Circular Change in mednarodni partnerji evropskega projekta PSLifestyle vas vljudno vabimo, da se pridružite srečanjem Living Lab-a Ljubljana, namenjenim raziskovanju in uresničevanju pozitivnega in sonaravnega – trajnostnega življenjskega sloga.

Zadnja dva v nizu šestih dogodkov bosta potekala v sredo, 12. aprila, in v sredo, 10. maja 2023, med 12:00 in 15:00, v MGLC Švicarija, Pod Turnom 3, Ljubljana.

 Na aprilski delavnici vam bomo predstavili alfa različico spletne aplikacije PSL – ogljičnega kalkulatorja, ki jo skupaj z udeleženci Living Lab-a Ljubljana razvijamo že od maja 2022. Skupaj bomo aplikacijo testirali, pokomentirali rezultate in pogledali nabor nasvetov in izzivov, ki vam jih aplikacija predlaga na podlagi vaših odgovorov v ogljičnem kalkulatorju.

Skupni, končni cilj Living Laba-a Ljubljana je spreminjanje naših vsakodnevnih navad in življenjskega sloga ter izboljšanje zavedanja o okoljskih vplivih našega vedenja in izbir.

Vaša udeležba, aktivno sodelovanje in povratne informacije so za nas neprecenljivi, saj se zavedamo, da bo projekt PSLifestyle s spletno aplikacijo PSL

lahko uspešen le, če bo prilagojen kulturno-družbenim značilnostim in naravnim danostim okolja, v katerem se uporablja.

Pridružite se nam!

Ker je število sodelujočih na delavnici omejeno, vas vabimo, da se na dogodek čim prej prijavite preko spletnega obrazca, ki je dostopen na tej POVEZAVI.

Veselimo se snidenja in sodelovanja!

Ekipa PSLifestyle Slovenija