Back to All Events

16. Strateška konferenca o trgovini "Zelena transformacija v trgovini: Je trajnost (že) vrednota trgovca?"

 

16. Strateška konferenca o trgovini z nazivom: »Zelena transformacija v trgovini: Je trajnost (že) vrednota trgovca?«, organizirana s strani Trgovinske zbornice Slovenije, bo potekala v sredo, 16. novembra 2022, s pričetkom ob 10.00 uri.

Mag. Ladeja Godina Košir, ustanoviteljica in izvršna direkotrica Circular Change & sopredsedujoča Evropski platformi za krožno gospodarstvo ECESP, bo na konferenci nastopila s predstavitvijo: KAJ SE SPREMENI, KO SE ZAVEŽEMO TRAJNOSTI - DOBAVITELJ, TRGOVEC IN KUPEC V NOVI REALNOSTI.

  • Ugasnjena razsvetljava izložb. Nakupovanje izdelkov brez embalaže. Kupec se odloča za lokalno. To je le nekaj dejstev, ki se izrisujejo kot odgovor na podnebno, COVID in vojno krizo. V trgovinskem sektorju prihaja do prilagajanj, ki so bila še pred nekaj leti nepredstavljiva. Kako se načela trajnosti in krožnega gospodarstva uveljavljajo v celotni verigi vrednosti in kaj to pomeni za trgovce?

  • Konkretni primeri - Retail 5.0 community v Italiji; Moree - koncept ponovne embalaže za trgovce; ReTuna Švedska - prvo trgovsko središče zasnovano na recikiranju...

  • Z novimi oblikami sodelovanj in inovativnimi rešitvami do trgovinske dejavnosti, ki odgovarja na izzive današnjih dni.

Več in registracija na povezavi.