Back to All Events

PSLifestyle - Interaktivno srečanje odločevalcev in soustvarjalcev prihodnosti

 

Spoštovani odločevalci in soustvarjalci prihodnosti,

podatki so ključni pri sprejemanju premišljenih odločitev in tokrat vam želim predstaviti vpogled v obsežen nabor tistih, ki smo jih v Sloveniji od leta 2023 do danes zbrali s pomočjo spletne aplikacije PSL in dajejo odličen vpogled v to, kako trajnosten in sonaraven je dejansko naš življenjski slog.

Bodite z nami

v ponedeljek, 30. septembra 2024, med 15:00 in 17:00,

neformalni začetek ob prigrizku ob 14:00,

v Kongresnem centru Brdo.

Interaktivno srečanje bomo izvedli neposredno po 4. Predsedničinem forumu o pravici do zdravega življenjskega okolja, ki ga isti dan na Brdu pri Kranju prireja predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar. Forum se bo zaključil ob 13.30, ko bomo na Brdo prišli tudi mi. Tako bomo imeli priložnost, da se srečamo z udeleženci Predsedničinega foruma ter ob prigrizkih in osvežilni pijači neformalno izmenjamo poglede in izkušnje o temah, ki povezujejo oba dogodka.

 

Cilj interaktivnega srečanja PSL, ki ga organiziramo Mestna občina Ljubljana in Circular Change kot mednarodni partnerji evropskega projekta PSLifestyle, je:

  • seznanitev s podatki o ogljičnih odtisih posameznikov pridobljenih s spletno aplikacijo PSL v Sloveniji,

  • primerjava podatkov za Slovenijo in za 7 drugih evropskih državah, partneric EU projekta PSL,

  • oblikovanje nabora konkretnih korakov za umestitev podatkov v vaše odločevalske procese, da bodo ti spodbujali pozitivni trajnostni in sonaravni življenjski slog ter konkurenčnost in odpornost gospodarstva in družbe.

Predstavili vam bomo tudi možnosti, kako lahko do (anonimiziranih) podatkov PSL dostopate s pomočjo individualizirane QR kode in tako dobite še boljši vpogled v vaše ciljne skupine in v njihove življenjske navade.

Število sodelujočih na dogodku je omejeno, zato vas vabimo, da se čim prej prijavite preko spletnega obrazca, ki je dostopen na tej POVEZAVI. Prosimo, da označite, ali se boste udeležili tudi kosila z mreženjem.

Pridružite se nam. Veselimo se snidenja in sodelovanja!

Ekipa PSLifestyle Slovenija

Ta projekt je prejel financiranje iz programa za raziskave in inovacije Obzorje 2020 Evropske unije na podlagi sporazuma o dodelitvi sredstev št. 101037342.